Üzemektől otthonokig

A MENTAL PRODUCT Kft. 2012-ben alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységi köre: építőipari tervezés (építészet és statika), építőipari generálkivitelezés, lakberendezés (tervezés és kivitelezés).

Statikai tervezés

Az építőipari tervezési munka jelentős részét a statikai tervezés teszi ki. A cég minden típusú teherhordó szerkezet tervezésével foglalkozik, úgymint különféle alapozási módok, monolit vasbeton szerkezetek, előregyártott vasbeton szerkezetek, tetőszerkezetek és egyéb faszerkezetek, valamint acélszerkezetek statikai tervezésével. Az acélszerkezetek terveit gyártmányterv szinten készítik el. A referenciák között monolit vasbeton vázas épületek és acélcsarnokok is szerepelnek. A Mental Product tervezői csapatában a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető tervező mellett jól felkészült, fiatal tervezők is megtalálhatók.

Tek-Szol Kft. – Kiskőrös

Grape-Vine Kft. – Kiskunmajsa

Társasnyaraló – Zamárdi

Társasház – Bp. Temesvár u.

Építészeti tervezés és kivitelezés

A cég családi házak, ipari és mezőgazdasági csarnokok, kereskedelmi létesítmények, középületek tervezését és generálkivitelezését is vállalja, az utóbbit minőségi munkát végző alvállalkozók bevonásával végzi.

Társasház – Kecskemét, Wesselényi u.

Lakóház – Kecskemét,
Ady Endre u.

Építészeti tervezés és kivitelezés

Az építőipari társaság szolgáltatási palettájához tartozik még lakások, irodák, üzletek lakberendezése, bútorainak tervezése és kivitelezése is. A látványtervek készítésén túl igyekeznek segítséget nyújtani a belsőépítészeti kivitelezésben illetve minden lakberendezési kérdésben. Tanácsot adnak a funkcionális, praktikus és látványos kialakítás megvalósításához anyagminták, katalógusok, gyártók és szakemberek ajánlásával.

Enteriőr kialakítása, 
bútortervezés és -kivitelezés

Látványterv készítése

Kecskemét, Nagy Lajos király krt. 26.
www.mentalproduct.hu
info@mentalproduct.hu
+36 70 453 7555