céghírek

INTERJÚ PINTÉR CSABÁVAL,
A KECELI PINTÉR MŰVEK TULAJDONOSÁVAL

Titok: állandó megújulás

„Nincs még egy olyan lenyűgöző és kutatásra érdemes terület, mint a természet tanulmányozása. Az emberi értelem legfőbb célja megérteni ezt a nagyszerű alkotást, felfedezni a benne ható erőket, és az ezeket irányító törvényeket.” 
Nikola Tesla fizikus, feltaláló

INTERJÚ SULYOK FERENCCEL,
A KEFAG ZRT. VEZÉRIGAZGATÓJÁVAL

Erdő, erdő, erdő

„Erdő van, volt és lesz! A fák ledőlnek, de a gyökerek szívják már az új sarj táplálékát, álmodják már az új hajtást, és a csírák mélyén már új erdők susognak…” Fekete István

INTERJÚ GOMBKÖTŐ MÁRKKAL,
A GOMÉP KFT. TULAJDONOS- ÜGYVEZETŐJÉVEL

A sokoldalú építő

„Szívügyem a természetes anyagokból történő igényes és minőségi munkavégzés. Az elmúlt évtizedekben megismertek minket, jó a hírünk és szeretnek velünk dolgoztatni.” 

INTERJÚ ZSIGÓ FERENCCEL,
A ZSIGÓ ÉS TÁRSA KFT. ÜGYVEZETŐJÉVEL

Megfontoltan vállalkozni

„Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez rengeteg idő, energia és kitartás szükséges. Úgy gondolom, egy cég csak akkor működhet hosszú távon eredményesen, ha szívvel-lélekkel végzed a munkádat. Mindezekhez pedig nélkülözhetetlen a megértő, szeretetteljes családi háttér.”

INTERJÚ OSZLÁNSZKI PÉTERREL,
A COLL-BAU KFT. TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐJÉVEL

Gazdaságos megoldások

Elsősorban Kecskeméten és 100 kilométeres vonzáskörzetében vállalnak komplex épületgépészeti munkákat.

MENTÁL PRODUCT KFT.

Üzemektől otthonokig

Elsősorban Kecskeméten és 100 kilométeres vonzáskörzetében vállalnak komplex épületgépészeti munkákat.

BÁCS-KISKUN MEGYEI
KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Szakképzés újragondolva

2020. január 1-jétől lépett hatályba a szakképzés új rendszerét összefoglaló törvény, a „2019. évi LXXX. törvény a szakképzésről”, majd 2020. február 7-én megjelent és 2020. február 15-től hatályos a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Korm. rendelet.

BÁCS-KISKUN MEGYEI
KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Békéltető testület

Mint ismert, a fogyasztók és a vállalkozások vitás ügyeinek, panaszainak gyors, ingyenes, bírósági eljáráson kívüli rendezését látja el immár két évtizede a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett békéltető testület.